Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Πως κατεβάζεις τραγούδια και video από το Youtube

youtube

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούς ένα τραγούδι ή βλέπεις ένα video στο youtube, σου αρέσει και θέλεις να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα με το πρόγραμμα που λέγεται youtube downloader.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το κατεβάζετε από εδώ και στην συνέχεια το κάνετε εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση,  ανοίγεται το youtube downloader. Θα δείτε κάτι παρόμοιο με την φωτογραφία.

youtube downloader

Στην συνέχεια εκεί που λέει “πληκτρολογήστε την διεύθυνση του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε” βάζετε την διεύθυνση του τραγουδιού ή βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε και πατάτε δεξιά κάτω “ΛΗΨΗ”. Αμέσως  αυτό που θέλετε, αρχίζει και κατεβαίνει στον υπολογιστή σας.

youtube downloader2

Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη μπορείτε να κάνετε το εξής. Αν θέλετε ένα τραγούδι που κατεβάσατε, να το μετατρέψετε σε μορφή mp3 ώστε να το περάσετε σε κάποιο cd ή στο κινητό σας ή όπου αλλού χρειαστείτε, πηγαίνετε εκεί που λέει μετατροπή. Στην συνέχεια επιλέγετε μέσα από τον υπολογιστή σας ποιο αρχείο θέλετε να μετατρέψετε, επιλέγετε σε τι μορφή θέλετε να το μετατρέψετε, επιλέγετε την ποιότητα μετατροπής και τέλος πατάτε μετατροπή βίντεο.

youtube downloader3

Ο τρόπος είναι πολύ εύκολος και με την βοήθεια του συγκεκριμένου προγράμματος μπορούμε να έχουμε ότι βίντεο και τραγούδι θέλουμε στον υπολογιστή μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου