Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Εσύ ξέρεις τι είναι το “Harlem Shake” ???

Γράφει ο Δημήτρης Παπαπαύλου


Είναι στιγμές που βρίσκεσαι σε κάποιον χώρο και βλέπεις όλους τους διπλανούς σου να είναι σοβαροί και ξενέρωτοι. Πιστεύεις και με το δίκιο σου, ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι απίθανο να φτάσουν στα άκρα και να μετατρέψουν μια κατάσταση πλήρως σοβαρή σε απίστευτα τρελή! Και όμως! Αυτό μπορεί να γίνει χάρις το “Harlem Shake” !

harlemshake

Τι ακριβώς είναι το Harlem Shake

Είναι βιντεάκια τα οποία έχουν συνήθως διάρκεια 30 δευτερολέπτων και σε αυτά ακούγεται ένα απόσπασμα από το τραγούδι Harlem Shake του ηλεκτρονικής μουσικής καλλιτέχνη, Baauer.
Συνήθως το βίντεο ξεκινά με ένα άτομο το οποίο φοράει κράνος ή κάποια μάσκα, χορεύει μόνος του για 15 δευτερόλεπτα και δίπλα του υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που κάνουν την δουλειά τους ή δεν ασχολούνται.
Ξαφνικά η μουσική αλλάζει και μαζί με αυτήν και όλη η κατάσταση! Άλλοι εμφανίζονται γυμνοί, άλλοι με αστείες στολές και γενικά επικρατεί ένας χαμός!

Για του λόγου το αληθές δείτε τα παρακάτω βίντεο! Είμαι σίγουρος ότι έστω και για λίγο θα περάσει από το μυαλό σας να το κάνετε και εσείς με την παρέα σας!
(Περισσότερα βίντεο θα βρείτε στο Youtube)

 

 

1 σχόλια: