Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Έτοιμη για τον μεγάλο αγώνα με την Γερμανία η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Πανέτοιμοι είναι οι παίκτες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου  για τον μεγάλο αγώνα με την Γερμανία, έναν αγώνα που θα δώσει και την πρόκριση στον ημιτελικό της διοργάνωσης.Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 ώρα Ελλάδος και θα διεξαχθεί στο Gdansk της Πολωνίας, στο στάδιο  Gdansk Arena το οποίο χωράει 39.150 φιλάθλους .
 

Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την νίκη και όλοι οι Έλληνες περιμένουμε από τους  παίκτες να μας κάνουν για ακόμη μια φορά περήφανους, όπως το έχουν ξανακάνει και με το παραπάνω στο παρελθόν. Άλλωστε όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, έχει αποδεδειχθεί  ότι τότε αναλαμβάνει η ελληνική ψυχή.
Από την πλευρά τους οι Γερμανοί θέλουν οπωσδήποτε την νίκη, καθώς είναι από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του ΕΥΡΟ 2012 και ένας αποκλεισμός από τους Έλληνες δεν θα ήταν και ότι καλύτερο.
Στις τελευταίες πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεις, οι δυο ομάδες ήρθαν τρεις φορές ισόπαλες και δυο φορές κέρδισαν οι Γερμανοί.
Παίκτες κλειδιά σύμφωνα με την UEFA για τις δυο ομάδες είναι οι εξής:

Ελλάδα:Κώστας Κατσουράνης, Βασίλης Τοροσίδης και Κυριακός Παπαδόπουλος

Γερμάνια:Mario Gomez, Bastian Schweinsteiger, Manuel Neuer

Το παιχνίδι αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και εμείς από την μεριά μας ευχόμαστε καλή τύχη και καλή επιτυχία στην Εθνική μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου