Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Πως κατεβάζω ταινίες από το Internet.

Ένα θέμα που ενδιαφέρει όλους εμάς τους νέους και όχι μόνο, είναι το πως μπορούμε να κατεβάσουμε και να δούμε ταινίες από το Internet. Δεν λέω, καλά τα video club, ακόμα καλύτερος ο κινηματογράφος θα πει κάποιος. Θα συμφωνήσω μαζί του. Αλλά είναι κάποιες φορές και πάρα πολλές μάλιστα, που είμαστε σπίτι και θέλουμε να κατεβάσουμε να δούμε κάποια ταινία. Για κάποιους είναι εύκολο, για άλλους δύσκολο.
Μέσα από αυτό το άρθρο, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε εύκολο για όλους.

1ο βήμα: Εγκατάσταση του μTorrent 

Κατεβάζουμε το πρόγραμμα με το οποίο θα κατεβάζουμε τις ταινίες από το Internet.
Το πρόγραμμα λέγεται
μTorrent και το κατεβάζετε από εδώ.

Στην συνέχεια κάνουμε εγκατάσταση  το μTorrent στον υπολογιστή μας, κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο που μόλις κατεβάσαμε. Στο παράθυρο που θα μας ανοίξει κάνουμε τα παρακάτω με την εξής σειρά.

Εκτέλεση

πως κατεβαζω ταινιες 1

Διαλέγουμε ποια γλώσσα θέλουμε και πατάμε ΟΚ.

πως κατεβαζω ταινιες 2

Στην συνέχεια στα παράθυρα που θα μας εμφανιστούν  πατάμε με την σειρά επόμενο, επόμενο, συμφωνώ, επόμενο, επόμενο μέχρι να βγει το παρακάτω παράθυρο. Εδώ “ξεκλικάρουμε” το συγκεκριμένο κουτάκι και μετά πατάμε επόμενο.

πως κατεβαζω ταινιες 3

Στο επόμενο παράθυρο “ξεκλικάρουμε” τις τρεις επιλογές και πατάμε επόμενο.


πως κατεβαζω ταινιες 4

Στο τελευταίο παράθυρο πατάμε εγκατάσταση και μόλις τελειώσαμε με την εγκατάσταση του μTorrent.

2ο βήμα: Εγκατάσταση του BsPlayer

Κατεβάζουμε το πρόγραμμα με το οποίο θα αναπαράγουμε τις ταινίες.
Υπάρχουν πολλά καλά προγράμματα, αλλά κατά την γνώμη μου το καλύτερο είναι το BsPlayer το οποίο θα το κατεβάσετε από
εδώ.

Στην συνέχεια κάνουμε την εγκατάσταση και αυτού του προγράμματος στον υπολογιστή μας κάνοντας τα παρακάτω.

Πατάμε I agree

πως κατεβαζω ταινιες 5

Στην συνέχεια πατάμε next, next, next διαλέγουμε γλώσσα και πατάμε next.
Στο παρακάτω παράθυρο “ξεκλικάρουμε” τα τρία κουτάκια και πατάμε next.

πως κατεβαζω ταινιες 6

Αμέσως μετά πατάμε install. Αν κατά την εγκατάσταση, σας βγάλει ένα μήνυμα στα αγγλικά το οποίο λέει ότι ο υπολογιστής σας δεν περιέχει κάποια στοιχεία που χρειάζεται ο BsPlayer και πρέπει να τα κατεβάσετε, τότε πατήστε ΝΑΙ!Τέλος πατάμε next και finish. Μόλις τελειώσαμε και με την εγκατάσταση αυτού του προγράμματος.

3ο βήμα: Κατέβασμα ταινιών

Υπάρχουν διάφορα site από τα οποία μπορούμε να κατεβάσουμε την ταινία που θέλουμε. Ένα από τα πιο καλά και γνωστά είναι αυτό. Μπαίνουμε λοιπόν στο συγκεκριμένο site, γράφουμε ποια ταινία θέλουμε να κατεβάσουμε και πατάμε αναζήτηση. Ας δούμε ένα παράδειγμα.

Έστω ότι θέλουμε να κατεβάσουμε το “the intouchables”  το οποίο παρεμπιπτόντως είναι μια πολύ ωραία ταινία. Γράφουμε the intouchables και πατάμε αναζήτηση. Βγαίνουν τα αποτελέσματα όπως στην φωτογραφία.

πως κατεβαζω ταινιες 7

Από τα αποτελέσματα που θα βγούνε, εμείς διαλέγουμε πάντα την ταινία με τον μεγαλύτερο αριθμό SE όπως έχω κυκλώσει στην φωτογραφία. Αυτό το κάνουμε γιατί όσο μεγαλύτερος ο αριθμός αυτός, τόσο πιο γρήγορα θα κατέβει η ταινία. Κάνουμε λοιπόν κλικ πάνω στην ταινία και στην σελίδα που θα μας ανοίξει κάνουμε κλικ εκεί που λέει GET THIS TORRENT.

πως κατεβαζω ταινιες 8

Αν μπαίνετε με Google chrome, τότε στο παράθυρο που θα σας ανοίξει, πατάτε Εκκίνηση εφαρμογής. Αν μπαίνετε με Internet explorer, τότε στο παράθυρο που θα σας ανοίξει, πατάτε Να επιτραπεί. Έτσι αρχίζει και κατεβαίνει η ταινία.

4ο βήμα και τελευταίο: Αναπαραγωγή της ταινίας

Πάμε στην επιφάνεια εργασίας, κάνουμε διπλό κλικ πάνω στο εικονίδιο του BsPlayer
ώστε να ανοίξει και μόλις ανοίξει, πατάμε menu—>άνοιγμα αρχείου, διαλέγουμε την ταινία που θέλουμε να δούμε και πατάμε άνοιγμα. Αμέσως αρχίζει να παίζει η ταινία και μας βγάζει ένα παράθυρο για να διαλέξουμε ελληνικούς υπότιτλους όπως και στην φωτογραφία.

πως κατεβαζω ταινιες 9 
Εμείς “κλικάρουμε” μόνο τους ελληνικούς υπότιτλους και πατάμε “Λήψη επιλεγμένων” και κλείσιμο. Αυτόματα οι υπότιτλοι θα κατέβουν και θα ενσωματωθούν στην ταινία.
                                                 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ! 

Ελπίζω το άρθρο μου να βοηθήσει αρκετούς, καθώς είμαι σίγουρος ότι πολλοί το έχουν ανάγκη.
Για τυχόν απορίες, μπορείτε να σχολιάσετε στο τέλος του άρθρου ή να επικοινωνήσετε μαζί μου στο προφίλ μου στο Facebook.

https://www.facebook.com/profile.php?id=655991915

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου