Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

10 παίκτες που πρέπει σίγουρα να δεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

1. Neymar

Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου να ξεκινάνε αυτήν την Πέμπτη, ψάξαμε και βρήκαμε τους top 10 ποδοσφαιριστές που πρέπει σίγουρα να δεις στο ποδόσφαιρο ανδρών.

10. Gaston Ramirez

Ramirez_2676036

Ο 21 χρονών παίκτης της εθνικής Ουρουγουάης και της ιταλικής Μπολόνια, αγωνίζεται σαν εξτρεμ και δεκάρι, έχει απίστευτη ταχύτητα, δύναμη, εκρηκτικότητα, μαγική ντρίμπλα, αλλά και  φοβερή ικανότητα στο να δημιουργεί ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι Liverpool και Manchester City προσπάθησαν να τον αποκτήσουν, αυτό το καλοκαίρι, με ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια λίρες!

9. Cristian Tello

cristian tello

Ο 20 χρονών ποδοσφαιριστής της εθνικής Ισπανίας και της Barcelona, αγωνίζεται σαν αριστερό μπακ και είναι από τα ανερχόμενα ταλέντα της Ισπανικής ομάδας. Με φοβερή ταχύτητα, συνεχείς προωθήσεις, καλή ντρίμπλα και πολύ καλή τεχνική, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και το όνομα του θα μας απασχολήσει σίγουρα στο κοντινό μέλλον.

8. Sebastian Coates

8. Sebastian Coates

Ο 20 χρονών παίκτης της εθνικής Ουρουγουάης και της Liverpool, αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Με ύψος 1,96 και πολλές καλές κριτικές να τον ακολουθούν, περιμένει πως και πως αυτούς τους Ολυμπιακούς για να αποδείξει ότι δεν γίνεται τυχαία ντόρος γύρω από το όνομα του και ότι δεν βγήκε τυχαία καλύτερος νέος παίκτης στο τελευταίο Copa America!

7. Leandro Damiao

leandro_damiao

Ο 22 χρονών κεντρικός επιθετικός της εθνικής Βραζιλίας και της βραζιλιάνικης Internacional, έχοντας σκοράρει  70 γκολ σε 115 παιχνίδια με την ομάδα του, είναι ένα από τα καυτά ονόματα αυτών των αγώνων και αν επαληθευτεί αυτός ο χαρακτηρισμός με καλές εμφανίσεις, η τιμή του αναμένεται να εκτιναχτεί σε μεγάλα επίπεδα!

6. Ki Sung-Yeung

6. Ki Sung-Yeung

Ο 23 χρονών παίκτης της Νότιας Κορέας και της σκοτσέζικης Celtic, αγωνίζεται σαν μέσος και πολλοί τον αποκαλούν ως “Νοτιοκορεάτη Steven Gerrard”! Πρόσφατα ενδιαφέρθηκε για την αγορά του, η ρωσική Ζενιτ Αγίας Πετρούπολης, προσφέροντας το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ! Θα είναι και αυτός ένας από τους παίκτες που θα μαζέψουν τα φώτα της δημοσιότητας.

5. Joe Allen

Joe-Allen

Ο 22 χρονών παίκτης της εθνικής Ουαλίας και της Swansea City, αγωνίζεται σαν μέσος και διακρίνεται για το πάθος του και τα τρεξίματά του. Πέρσι βοήθησε την ομάδα του να παραμείνει εύκολα στην Premier League αλλά και να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο, κάνοντας έτσι την Liverpool να ενδιαφερθεί για την αγορά του!

4. Oscar

Oscar dos Santos

Ο επιθετικός μέσος της εθνικής Βραζιλίας και της βραζιλιάνικης Internacional, είναι ένα από τα πολυσυζητημένα ονόματα του καλοκαιριού. Θεωρείται από πολλούς, ένας παίκτης που θα αφήσει εποχή στον χώρο του ποδοσφαίρου, αν και είναι 20 ετών. Η Clelsea βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του, έχοντας προσφέρει 25 εκατομμύρια λίρες και ο βραζιλιάνος μάγος είναι κοντά στο να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή από βραζιλιάνικο σύλλογο σε ευρωπαϊκό!

3. Iker Muniain

3. Iker Muniain

Όποιος παρακολούθησε την Athletic Bilbao την τελευταία σεζόν, θα γνωρίζει σίγουρα ποιος είναι ο Iker Muniain. Ο 19-χρονος Ισπανός μάγος, ήταν το πρώτο βιολί στην ομάδα του Marcelo Bielsa, η οποία έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις το Europa League και συγκεκριμένα στα παιχνίδια με την Manchester United, ειδικά μέσα στο Old Trafford! Όλο το μέλλον είναι μπροστά του και σίγουρα θα είναι ένας από του παίκτες που πρέπει να δούμε!

2. Lucas Moura

2. Lucas Moura

Όταν ένας 19-χρονος έχει 15 κύπελλα με την Βραζιλία τότε σίγουρα αυτός ο πιτσιρικάς είναι κάτι το εξαιρετικό!
Ο ταχύτατος επιθετικός της βραζιλιάνικης Sao Paulo είναι ο μεγάλος στόχος της Manchester United, η οποία προσφέρει το ποσό των 35 εκατομμυρίων λιρών για να τον αποκτήσει, δείχνοντας έτσι το πόσο μεγάλη αξία έχει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Με μοναδική τεχνική κατάρτιση, ντρίμπλα και εκρηκτικότητα, ο Lucas μπορεί να δημιουργήσει φάσεις από το πουθενά και να αλλάξει την ροη ενός αγώνα από μόνος του! Βρίσκεται στην θέση νούμερο 2 και όχι άδικα!

1. Neymar

1. Neymar

Ότι και να πεις για αυτόν τον ποδοσφαιριστή είναι λίγο! Ο 20-χρονος επιθετικός της Santos, θεωρείται από πολλούς το μεγαλύτερο ταλέντο του κόσμου. Παίζει καθημερινά σε όλα τα αθλητικά sites και όχι μόνο, αφήνει τους πάντες άφωνους με τις ντρίμπλες του και την ικανότητα του στο τελείωμα των φάσεων και συχνά το όνομα του συνδέεται με τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου σαν μεταγραφικός στόχος! Ο τυπάκος με την χαρακτηριστική μοϊκάνα, έχει πάρει σχεδόν τα πάντα στην Νότια Αμερική, κερδίζοντας μάλιστα και τον τίτλο του “ποδοσφαιριστή της χρονιάς” όταν κατέκτησε με την ομάδα του το Copa Libertadores! Στο Copa America του 2011 δεν εντυπωσίασε και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για αυτόν να δείξει σε όλο τον πλανήτη το πλούσιο ταλέντο του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου