Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Απίστευτο!Ένα αγοράκι χωρίς πόδια προπονείται με την Barcelona.

gabriel

  Μετά την συγκινητική κίνηση του Lionel Messi να δώσει την φανέλα του σε ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες, στο φιλικό της Barcelona με την Raja Casablanca το περασμένο Σάββατο, μια ακόμη απίστευτα συγκινητική ιστορία, έρχεται να μας συγκινήσει από την μακρινή Βραζιλία.

Ο Γκαμπριελ, ένα αγοράκι 11 χρονών, που γεννήθηκε χωρίς πόδια, εκπληρώνει αυτόν τον καιρό το όνειρο του, καθώς εκπαιδεύεται στις ακαδημίες της Barca στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο πιτσιρικάς, παρά το σημαντικό πρόβλημα του, διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες ποδοσφαίρου και εντυπωσιάζει οποιονδήποτε τύχει να τον παρακολουθήσει! Καλεσμένος στην Βραζιλιάνικη τηλεόραση, ο Γκαμπριελ δήλωσε ότι ήταν όνειρο ζωής για αυτόν, να κάνει προπονήσεις με την Barcelona.

Ο Joaquim Estrada ένας από τους διαχειριστές των ακαδημιών της ισπανικής ομάδας, δήλωσε: “Ποτέ δεν μας έχει τύχει μια περίπτωση σαν και αυτή, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα καθώς υπάρχουν δωμάτια για όλους εδω.”

Προς μεγάλη χαρά και εντύπωση όλων όσων εμπλέκονται μαζί του, ο Γκαμπριελ πέρασε όλα τα τεστ εκπαίδευσης και διακρίθηκε μάλιστα μαζί με τους συνομήλικους του. Σε κάθε ποδοσφαιρική συζήτηση υπήρχε μέσα η φράση “ο μικρός με το πρόβλημα στα πόδια, έπαιξε πάρα πολύ καλά.”

Το βίντεο που θα δείτε είναι στα πορτογαλικά, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα καθώς η μετάφραση είναι ανούσια.
Η εικόνα μιλάει από μόνη της!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου