Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

“ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”: MOVIE REVIEW




Βασισμένη στο bestseller του Nicholas Sparks, “The lucky one”, ο Zac Efron μαζί με την Taylor Schilling και την Blythe Danner, πρωταγωνιστούν στο ρομαντικό δράμα του βραβευμένου σκηνοθέτη, Scott Hicks.

logan
Ο λοχίας του σώματος πεζοναυτών, Λόγκαν Θίμπολτ (Έφρον), επιστρέφει από την τρίτη θητεία του στο Ιράκ, με το μόνο πράγμα που τον κράτησε ζωντανό – την φωτογραφία μιας άγνωστης σε εκείνον γυναίκας, που βρήκε τυχαία. the lucky one beth
Όταν μαθαίνει το όνομα της (Σίλινγκ) και τη διεύθυνσή της, αποφασίζει να την βρει και να ζητήσει δουλειά στο στάβλο που έχει η οικογένειά της. Παρά την αρχική δυσπιστία της και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει στη ζωή της, μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένας έρωτας, κάνοντας τον Λόγκαν να πιστέψει πως αυτή η γυναίκα, η Μπεθ, είναι όχι μόνο το γούρι του, αλλά και κάτι παραπάνω.


ΚΡΙΤΙΚΗ:
Σύμφωνα με το IMDB(internet movie database) και την ψήφο σχεδόν 7.000 χρηστών, η ταινία βαθμολογείται με 5,9. Κατά την γνώμη μου, γνωρίζοντας ότι είναι μια ακόμα ρομαντική ταινία, μπορώ να πω ότι είναι μια διαφορετική ιστορία αγάπης, αρκετά καλογυρισμενη σαν ταινία και σίγουρα είναι μια επιλογή. Χωρίς να περιμένετε να δείτε κάτι συνταρακτικό, πιστεύω ότι σαν τις περισσότερες ρομαντικές ταινίες, έτσι και αυτή θα σας κάνει να αισθανθείτε και να σκεφτείτε διαφορετικά.
Η βαθμολογία μου είναι 7 στα 10.
 

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου