Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

AMERICAN PIE 4: REUNION: MOVIE REVIEW


American-Pie-Reunion

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Στην κωμωδία AMERICAN PIE REUNION, όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες του American Pie που συναντήσαμε πριν 13 χρόνια επιστρέφουν στο East Great Falls για μια επετειακή συγκέντρωση παλιών συμμαθητών. Στο από καιρό πολυαναμενόμενο αυτό Σαββατοκύριακο, θα ανακαλύψουν ποιος άλλαξε και ποιος έμεινε ο ίδιος, αλλά και πώς ο χρόνος και η απόσταση δεν έσπασαν, τελικά, τους δεσμούς φιλίας. Ήταν καλοκαίρι του 1999, όταν τέσσερα αγόρια από το Μίσιγκαν άρχισαν τη σεξουαλική τους αναζήτηση προκειμένου να χάσουν την παρθενιά τους.
 
Στα χρόνια που πέρασαν, ο Τζιμ και η Μισέλ παντρεύτηκαν, ενώ ο Κέβιν και η Βίκυ χώρισαν. Ο Οζ και η Χέδερ συνέχισαν τη ζωή τους χωριστά, ενώ ο Φιντς ακόμα εποφθαλμιά τη μαμά του Στίφλερ, ο οποίος δεν έχει αλλάξει καθόλου. Τώρα οι φίλοι μιας ζωής, συναντιούνται εκ νέου ως ενήλικες (ηλικιακά τουλάχιστον) αναπολώντας την ξεγνοιασιά που είχαν στα εφηβικά νιάτα τους όταν ξεκίνησε η κωμωδία θρύλος.
ΚΡΙΤΙΚΗ:
Ύστερα από τις τρεις πρώτες ταινίες American Pie και τους χαρακτήρες αυτών των ταινιών που μας έκαναν να γελάσουμε άπειρες φορές, με τις κωμικοτραγικές και αστείες καταστάσεις που έζησαν, προσπαθώντας να κερδίσουν τις πρώτες σεξουαλικές τους εμπειρίες, ακλούθησαν κάποιες ακόμα ταινίες με το όνομα American Pie, οι οποίες ήταν κλασικές “αμερικανιες”, με ηθοποιούς που προσπαθούσαν να κλέψουν λίγο από την δόξα των αγαπημένων, Τζιμ, Κεβιν, Οζ, Φιντς και του θεότρελου Στιφλερ, χωρίς βέβαια να το καταφέρουν σε καμία των περιπτώσεων. Αυτήν την φορά όμως, η αγαπημένη παρέα επιστρέφει για μια επανασύνδεση μετά από χρόνια  και οι καταστάσεις τρέλας του παρελθόντος, είναι και πάλι εδώ, για να μας χαρίσουν γέλιο και να θυμηθούμε τα παλιά. Δεν χρειάζεται να αναφέρω φυσικά ότι για μια ακόμη φορά, την παράσταση κλέβει ο Στιφλερ!

Σύμφωνα με το IMDB(internet movie database) και την ψήφο σχεδόν 40.000 χρηστών, η ταινία βαθμολογείται με 7,2. Η δική μου βαθμολογία είναι 7,5.
Το επίσημο site της ταινίας είναι http://www.americanreunionmovie.com/
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου